7 Mart 2011 Pazartesi

iki arada bir derede :)

Yeni bir haftaya başlamanın keyfi ve yoğunluğu içindeyim...

Haftasonunuz umarım benimki kadar keyifli ve gezmeli- tozmalı olmuştur...

Malum cumartesi sipariş yoğunluğum vardı (maşallah!) akşama ise eşimin çok yakın arkadaşı, dostumuz Erman'ın doğum günü partisine davetliydik. Malum davete icabet etmemek olmaz..Karı-koca giyindik kuşandık partinin yolunu tuttuk. Yedik içtik kutlamamızı da yaptıktan sonra tam evimizin yolunu tutmuştuk ki bir telefon geldi. Canım arkadaşım eşiyle bizi evine bilimum oyunları oynamamız için davet etti.

Eeee ne demiştim davete icabet etmemek olmaz ya, gittik. Ne zamandır bir araya gelememenin acısını sabah 4'e kadar oyun oynayıp, sohbet ederek ve tatil planları yaparak çıkardık..

Ertesi sabah malum geç kalkılır değil mi nerdee?? Vücut saatimize ters..Vakitlice kalkıp ailecek bruncha annemlere gittik. Hazıra konmak pek te güzel oluyormuş, canım ailem sağolsun :)

Bu sabahsa koştur koştur işe geldik. Malum hafta başı, CemRe Cafe de eksikler tamamlanacak, siparişler hazırlanacak.. Bu yoğunlukta iki arada bir derede internete girip blogları takip etmeye, dostlarla haberleşmeye çalışıyorum. Şimdilik benden bu kadar ama anlatacak daha çoook şey var..
Sansürlenmezsek yarın görüşmek üzere :))

Hiç yorum yok: