26 Şubat 2011 Cumartesi

sevgilime çoook teşekkür...

En son geçen hafta rahat rahat internetin yani bloğumun başına geçip yazmışım...
Ama bilseniz bu geçtiğimiz haftaya neler sığdırdım.
İşlerim yoğundu bu hafta (çok şükür) değil kafamı kaşımak, nefes almaya vakit zor buldum. CemRe Cafe de hummalı bir çalışma arasında kendime, sevdiklerime hatta eğitime bile vakit yarattım. Zaman yönetimi bu olsa gerek :)
Gelin görün ki pilim de bitti bitecek, acilen şarj olmalıyım ve bunu yapmak için sadece pazar öğleden sonram var..
Olsun; yorucu ama bir  o kadar da keyifli vakit geçirdim.
CemRe Cafe'yi açtı açalı yani yaklaşık 2 senedir hiç bu kadar sık kendime vakit ayırıp, cafe dışında zaman geçirmedim..Yani hakettim...
Hafta nassı geçti anlamadım perşembe gününe kadar cafedeki işlerimiz ve yemekler, siparişlerle uğraştık. Perşembe sabahı canım arkadaşım Nagehan aradı ve buluşma kararı aldık..  Öğlen yemeğimizi cafede yedikten sonra 365 AVM dolanmaya gittik. Biraz alışveriş terapisinden sonra Gloria Jean's te kahve ve dedikodu seansımız başladı.



Amann Allahım görüşemeyeli aylar olmuştu dostumla.. ne çok havadis, ne çok dedikodu birikmiş anlatamam.

Cuma günü öğlen annemin klüp yemeğine davetliydim. (annem ben kendimi bildim bileli klüp ve derneklerde çalışır) Bu seferki yemek; benim projesine ve inşaat kalitesine hayran olduğum Aloha Evlerinde Cafe House daydı. Çalışanları çok güler yüzlü ve kibar. Ortam süper dekore edilmiş, kapalı yüzme havuzu ve Ankara manzarası. Yemekler ise çok lezzetliydi. Menüde salata, zeytinyağlı tabağı, sebze doldurulmuş tavuk pane, biftek ve dondurma vardı.
Tabii hazıra konmanın keyfiyle tabağımda lokma bırakmamacasına yedim :)
Bugün yani cumartesi ise kurabiye kursundaydım. Tüm gün leziz kurabiyeler yapıp, şeker hamuru ile kapladım :))
Kursum hakkında detaylı yazımı yarına bırakıyorum..
Vee işte şimdi evimdeyim.. Home sweet home :)
Günlerdir kendime, keyfime ve zevklerime vakit ayırabilmem için bana sonsuz destek olan eşime, Cem'e sonsuz teşekkürler..O olmasaydı cafeyi bırakıp rahat rahat gezip tozamazdım..(canım aşkııım)
Bir hafta daha rüzgar gibi geçti..
Herkese keyif ve dinlence dolu haftasonları :)

Not: Ayşe Kulin'in kitabını bitireli haftalar oldu, sayfamı güncelleyemedim ama en kısa zamanda kitap hakkında bilgi vereceğim...

2 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

aslında her şeyi iyi planlayıp durmaksızın çalışıp başarmak en güzel ödül!
cafen hayırlı uğulu olsun
sevgiler

Cemre dedi ki...

teşekkür ederim Zehra..gerçekten bütün mesele planlamayı iyi yapıp, zamanı iyi kullanmak..bu kadar çalıştığında başarı da, keyif te en büyük ödül oluyor :)
sevgiler..